Wat kunt u verwachten?
  Bekijk dit evenement

  Werkgroep Brzo – om van elkaar te leren

  Vanuit wet- en regelgeving bent u als Brzo-bedrijf verbonden aan extra eisen en maatregelen op het gebied van veiligheid. Het inspectiebeleid, de inspectiemethodiek en de onderhavige wetgeving verandert continu. Daarbij trekt het bevoegd gezag zich terug en wordt er meer van u als bedrijf verwacht.

  Hoe geeft u vorm aan uw veiligheidsmanagementsysteem? Hoe gaat u om met Brzo-inspecties? Hoe interpreteert u vigerende wetgeving?

  Dáárvoor is de Brzo werkgroep opgericht. Om kennis, inzichten en ervaringen uit te wisselen op actuele vraagstukken. Met als doel om van elkaar te leren en elkaar te versterken. Brzo is immers geen ‘intellectual property’. Het netwerk is groeiende en bestaat momenteel uit zo’n 20 Brzo-professionals. KWA Bedrijfsadviseurs faciliteert deze werkgroep sinds 2016.

  Kom kennismaken! En kom naar de bijeenkomsten

  Recente bijeenkomsten
  Deze bijeenkomst was op 08 okt 2021

  Autonome installaties en de mogelijkheden van nieuwe technologieën in de procesindustrie

  Welke SMART-innovatie en nieuwe technologieën zijn beschikbaar of worden ontwikkeld?

  Deze bijeenkomst was op 19 mei 2021

  Risicomanagement: terug naar de eenvoud in een complexe wereld

  Risicomanagement: terug naar de eenvoud in een complexe wereld. Na dit webinar herken je de essenties van risicoleiderschap én kan je die toepassen i...

  Deze bijeenkomst was op 18 mrt 2021

  Ondernemen is Vooruitzien

  Ondernemen is Vooruitzien-Nederland na corona in vier scenario’s. Hoe anders zou de wereld er na deze pandemie uit kunnen zien?

  Deze bijeenkomst was op 27 jan 2021

  Samen werken aan veerkrachtige medewerkers

  Thuiswerken vraagt veel van medewerkers, werkgevers en leidinggevenden. Hoe draag je zorg voor voldoende veerkracht bij medewerkers?