We ontkomen er niet aan om jonge medewerkers in te passen in onze organisatie. Er wordt veel geschreven over deze jonge medewerkers: de millennials: veeleisend, overmoedig, andere kijk op zijn/haar ontwikkeling, op zoek naar voldoening. Feit blijft dat zij volop deel uitmaken van Nederland, en dus op onze werkvloer.

Op welke wijze kunnen we ze koesteren en effectief en succesvol op onze werkvloer integreren. Wat worden de inspanningen van de organisatie en managers om samen om te gaan met de millennials.

Inleider
Martijn van Haagen
is ruim 11 jaar werkzaam bij de Baak als Senior Program Director en schrijft programma’s omtrent leiderschap en ontwikkeling. Daarnaast adviseert hij organisaties om talenten te laten excelleren en begeleidt/traint hij de nieuwe generatie leiders en specialisten. Vanuit deze achtergrond heeft hij ons voorzien van kennis en inzicht om als organisatie en manager (leider) hierin stappen te ondernemen. Uiteindelijk is de werknemer een belangrijke pijler voor de continuïteit van de organisatie. 

Deze bijeenkomst heeft plaatsgevonden bij:
Royal Goedewaagen
Glaslaan 29A
9521 GG  NIEUW BUINEN