Waarom is de ene organisatie of bedrijfsonderdeel in staat om met dezelfde middelen te komen tot een veel beter bedrijfsresultaat? Uiteindelijk willen we allemaal bij ‘de beste horen’. De druk op organisaties om consequent goed te presteren wordt steeds hoger. Het is daarom geen wonder dat managers driftig op zoek zijn naar de organisatie-elementen die doorslaggevend zijn voor het behalen van consistent goede resultaten.

Hoe ben ik in staat om de gehele organisatie consequent goed te laten presteren?

High Performance-organisaties zijn in staat om significant betere resultaten te behalen dan vergelijkbare organisaties gedurende een periode van ten minste vijf jaar, door zich op een gedisciplineerde manier te concentreren op datgene wat echt belangrijk is voor de organisatie. 

De inleiding van deze dag werd verzorgd door Dr. André de Waal MBA. Hij is academisch directeur van het HPO Center. Hij is een gerenommeerd expert op het gebied van High Performance Organizations (HPO’s), prestatiemanagement, High Performance Financiële Functies en High Performance Partnerships. Hiervoor was hij associate professor en heeft hij zeventien jaar als organisatieadviseur en vennoot gewerkt bij Arthur Andersen en Holland Consulting Group.

André is door Managementboek.nl geselecteerd als één van de Hollandse Meesters in Management, tien mensen die het management-denken in Nederland het meest hebben beïnvloed tijdens het laatste decennium.

Deze bijeenkomst heeft plaatsgevonden bij:
SABIC Polyolefine GmbH
Pawiker Strasse 30
45896 Gelschenkirchen
Duitsland