Vanaf medio maart werden wij allen geconfronteerd met het virus COVID-19, hetgeen leidde tot drastische aanpassingen in ons dagelijks leven. Er was weinig tijd voor onderzoek naar mogelijkheden, en werd onze creativiteit op de proef gesteld. Zowel in het maatschappelijk leven als binnen het bedrijfsleven. Binnen de organisatie, kantoren, werkvloer vergde dit de nodige aanpassingen. Een ieder heeft in deze “ontdekkingstocht“ ervaren tot waar wij toe in staat zijn geweest.

Het is dan ook goed om elkaars ervaringen te delen, vandaar dat deze bijeenkomst werd gestart met deze kennis en ervaringsdeling. Een mooi moment om met elkaar weer bij te praten.

Tevens is er de mogelijkheid om de onderwerpen voor het nieuwe seizoen te selecteren en nader uit te diepen. Op deze wijze zijn wij in staat om inspirerende themadagen te organiseren voor het komende seizoen.

In het middaggedeelte nam Peter Stegeman, werkzaam als Security Specialist en Ethical Hacker (Pentester) werkzaam bij ACHMEA ons mee in de risico’s op het gebied van IT en Security. Het is in ons bestaan nauwelijks meer weg te denken, maar hoe vertrouwd en veilig is alles. Wat heb ik er binnen mijn organisatie aan gedaan om risico’s te beperken, waar ligt wat op de loer. Maar bovenal welke maatregelen kan ik treffen. Een opzienbarende kijk achter het werk van een professionele hacker.

De bijeenkomst werd gehouden bij:
Sappi Maastricht B.V.
Commandeurslaan 50
6211 AS  MAASTRICHT