Wij nodigden u van harte uit voor de bijeenkomst van de Productiewerkgroep Procesindustrie op vrijdag 8 oktober bij IJssel Technologie, Bijlestaal 54, 1721 PW te Broek op Langedijk. Sjoerd van der Aa ontving ons als gastheer. De bijeenkomst volgt de maatregelen rondom Covid zoals ze op dat moment zijn.

Omdat we elkaar lang niet meer gesproken hadden, was er deze dag voldoende gelegenheid om met elkaar te  praten, kennis en ervaringen te delen over de afgelopen periode, maar ook vooruit te kijken. We waren deze dag in een omgeving waar de technologische voortuitgang zichtbaar is.

Het thema van deze bijeenkomst was:  ‘Autonome installaties en de mogelijkheden van nieuwe technologieën in de procesindustrie’.

Sjoerd liet u kennismaken met allerlei technologische ontwikkelingen.  
Henk Veldink ging als gespreksleider met ons in gesprek  en liet ons zontdekken welke SMART-innovatie en nieuwe technologieën beschikbaar of ontwikkeld worden, en of er sprake kan zijn van autonome installaties.

Iedereen kent in zijn werkomgeving wel ontwikkelingen die succesvol zijn, maar het is ook interessant te horen waar er (nog) geen sprake is van successen. Kortom, een dag van uitwisselingen van ervaringen in ieders zoektocht naar mogelijkheden in de procesindustrie.

In het middaggedeelte bezochten we de plant van IJssel Technologie.

Programma bijeenkomst

09:00 - 09:30 uurInloop en ontvangst met koffie en bijpraten
09:30 - 10:30 uurLedenrondje: wie -wat-waar
10:30 - 11:15 uurDe technologische ontwikkelingen en ervaringen vanuit IJssel Technologie- Sjoerd v.d. Aa
11:15 - 11:30 uurKorte pauze
11:30 - 13:00 uurAutonome installaties en de mogelijkheden van nieuwe technologiën
Kennis- en ervaringen delen - o.l.v. Henk Veldink
13:00 - 14:00 uurLunch
14:00 - 16:00 uurBedrijfsbezoek
16:00 - 18:30 uurBorrel en aansluitend BBQ